Otac koji je ubio troje djece odbija komunicirati s policijom, ipak neće biti pušten iz bolnice

Prema posljednjim informacijama, otac koji je ubio svojih troje djece trenutno je stabilno, pri svijesti i počeo je komunicirati s liječnicima o njegovom zdravstvenom stanju.

Nakon što će biti pušten iz bolnice bit će prepraćen na kriminalističko istraživanje u policiji. Potom slijedi standardna procedura, ide na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo, nakon čega slijedi odlazak pred suca istrage.

Za očekivati je da će ŽDO tražiti istražni zatvor.

Postoji i mogućnost da ga se smjesti u bolnicu u Vrapču ukoliko se utvrdi da je privremeno neubrojiv, no to je manje izgledna opcija.

U bolnici je i policija izdvajala nalaze krvi za daljnji postupak kada se bude utvrđivalo je li bio pod utjecajem opijata. U bolnici nije dao iskaz policiji, javlja N1.

Ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice Davor Vagić potvrdio je za N1 da otac koji je ubio svoju djecu u ponedjeljak neće biti otpušten iz bolnice zbog dodatnih pretraga koje se moraju napraviti.

Obdukcija djece je gotova, ali rade se dodatni toksikološki nalazi kako bi se utvrdilo na koji način su djeca umrla, od trovanja tabletama ili od gušenja. Tijekom jutarnjih sati trebalo bi se znati hoće li ubojica djece biti pušten iz bolnice već danas.

Komentiraj