Otac jednog od ubijenih mladića sinoć je demolirao lokal, policija ga svladala silom

Splitska policija jučer je dobar dio poslijepodneva tragala za pomorcem Filipom Zavadlavim, koji je osumnjičen da je u centru grada oko 15 sati iz automatske puške ubio tri muškarca.

Policija je imala pune ruke posla i oko ponoći, kada su službenici morali intervenirati u Dubrovačkoj ulici zbog izgreda povezanog sa zločinom, piše Slobodna Dalmacija.

Otac Marina Bobana, jednog od trojice ubijenih, porazbijao je inventar i izbacio goste iz kafića nakon teške vijesti o pogibiji sina. Policija je brzo stigla u kafić i uhitila njega i još jednog muškarca. Opirali su se uhićenju pa su policajci morali primijeniti sredstva prisile.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, 50-godišnji M. B. i njegov 39-godišnji prijatelj su još prije ponoći pravili nered u tom kafiću, obojica vidno pijani. Situacija je eskalirala kada su konobara gađali čašama i bocama, zbog čega je mladić pobjegao u skladište.

Nakon toga su prevrtali stolice i stolove te nastavili s razbijanjem. Iz kafića su potjerali sve goste. Nastavili su biti nasilni i kad je došla policija pa je nad njima upotrijebljena tjelesna snaga kako bi ih se savladalo.

U postaji su zadržani dok se nisu otrijeznili, a obojica će biti prekršajno prijavljeni za remećenje javnog reda i mira.

Komentiraj