OTAC IZ PAKLA Zadranin u zatvoru, godinama zlostavljao obitelj, najstarija kći mu rodila dijete

Pixabay

Zadranin u kasnim četrdesetim godinama krajem srpnja završio je u istražnom zatvoru zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, javlja Zadarski.

U zatvoru je završio nakon što ga je policiji prijavila jedna od njegovih kćeri, koja je podnijela kaznenu prijavu i otkrila mračnu tajnu koja se godinama skrivala u ovoj višečlanoj obitelji.

‘Otac iz pakla’ godinama je zlostavljao obitelj, psihički, fizički, a najstariju kći i seksualno. Ona je još kao maloljetnica zanijela i rodila dijete. Unatoč svakodnevnom vrijeđanju, omalovažavanju i zlostavljanju djece, majka je prešutno prelazila preko svega.

Zadarski list piše da je susjedima bio sumnjiv odnos oca s najstarijom kćeri, od koje se nije odvajao, ali reagirali su samo zbog buke koja je bila gotovo svakodnevna pojava u tom stanu. Policija je ranije već pisala prijave zbog narušavanja javnog rda i mira te obiteljskog nasilja. Dublje nisu “zakopali” ni socijalni radnici nakon što je maloljetnica iz te obitelji rodila dijete, a identitet oca ostao nepoznat.

Komentiraj