OSVOJIO NAGRADU PA SE POŽALIO Johnny Depp smatra da je njegova karijera bila ‘ponekad tragična’

Autor:

Johnny Depp arrives for the UK premiere of Jeanne Du Barry, at Curzon Mayfair, London. Picture date: Monday April 15, 2024.,Image: 865083412, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ian West / PA Images / Profimedia

Ian West / PA Images / Profimedia

Johnny Depp, 61-godišnji glumac najpoznatiji po franšizi „Pirati s Kariba“, primio je počasnu nagradu tijekom dodjele National Film Awards. Ta mu je nagrada dodijeljena zbog uloge u povratničkom filmu „Jeanne du Barry“, francuskom povijesnom filmu koji govori o Jeanne Vaubernier, ljubavnici Luja XV. Depp u tom filmu glumi Luja XV. To je ujedno prvi film u kojem Depp glumi nakon poznatog suđenja iz 2002. godine gdje se obračunavao s bivšom suprugom Amber Heard.

Depp je nagrađen bez obzira što film nije osobito primljen od strane kritičara. Nagrada koja mu je dodijeljena zove se Global Contribution to Motion Picture Award čime se slave osobe koje su imali globalni utjecaj na film te su inspirirali generacije filmaša ali i publiku. U konkurenciji su, pored Deppa, bili Anthony Hopkins, Margot Robbie, Bill Nighy, Michael Caine, Ian McKellen, Guy Ritchie i Richard E. Grant.

Depp nije prisustvovao dodjeli nagrada koja je održana u četvrtak u Londonu te je prikazan njegov govor zahvale koji je snimljen ranije. „Hvala vam što ste mi omogućili priliku da vam se danas obratim. Osjećam se jako sretnim i vrlo sam počašćen što mi vi – svi vi – dopuštate da nastavim raditi posao koji volim. Posao koji radim inspiriran je svima vama koji ste bili na ovom dugom putu i razumijeli ga”, rekao je Depp na početku.

„Uvijek je posebno ponizno kada priznanje za vaše napore dolazi izravno iz srca ljudi, srca i umova koji su mi se pridružili na ovom dugom mističnom, magičnom, ponekad tragičnom – ali nikad dosadnom putovanju. Ne mogu vam svima dovoljno zahvaliti što mi i dalje dopuštate da pričam priče za koje smatram da ih je potrebno ispričati. I što ste ostali uz mene i moju znatiželjnu kolekciju likova tijekom ovih mnogih godina“, nastavio je Depp dodajući kako su njegovi obožavatelji razlog zbog kojih nastavlja baviti se glumom.

„Danas sam ovdje samo zbog vas. Zahvaljujem vam i šaljem puno ljubavi i poštovanja“, kazao je na kraju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.