Osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama u Splitu

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih i jednim državljaninom Velike Britanije, osumnjičenima za počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestila je u ponedjeljak navečer splitska policija.

U nedjelju oko 18.30 sati u Ulici Ćirila i Metoda zatekli su 18-godišnjeg hrvatskog državljanina s ukupno 67,03 grama marihuane i 1,5 grama kokaina zbog čega je priveden u službene prostorije. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Pola sata kasnije, na području Mravinaca zatečen je 24-godišnjak, hrvatski državljanin, kod kojeg je pronađeno ukupno 1121 gram marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje pa je protiv njega podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

“Sinoć je u 23.25 sati u Splitu, u blizini parka Emanuela Vidovića zatečen 25-godišnji hrvatski državljanin s 1,4 grama marihuane. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je obavljena pretraga stana kojeg koristi u Splitu te je pronađeno 147 grama marihuane i 46 tableta ectasyja. I protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu”, kazali su u policiji.

Danas je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu doveden 21-godišnji državljanin Velike Britanije kojeg su sinoć u 22.15 sati policijski službenici zatekli u Ulici Hrvatske mornarice sa 17 tableta ecstasyja, dvije vrećice kokaina ukupne težine 1,13 grama i 7,16 grama ketamina.

Komentiraj