N1

OSTOJIĆ O BERNARDIĆU: “Predsjednik ne treba često istupati”

‘Postoje tri tijela, koje pokušavamo timski ujediniti. To je Predsjedništvo, Klub zastupnika i Savjet. Među njima nije bilo koordinacije, jer da je bilo koordinacije rejting bi nam bio bolji. Napokon smo napravili hijerarhijski ustroj kako koordinirati sve’, kazao je potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić u emisiji N1 studio uživo.

‘Ako se ičim ponosimo, to je naša raznolikost. Moramo funkcionirati kao tim – timski rad, sinergija, brzina djelovanja… to je cilj’, rekao je Ostojić.

O najavi šefa stranke da će on manje istupati u medijima, Ostojić kaže da su sada svi dobili obavezu istupati u medijima. Onaj tko se trudi, tko izlazi u javnost i govori o svojim aktivnostima i SDP-ovim politikama, bit će, na neki način, ‘honoriran’.

‘Je li Bernardiću sugerirano da se povuče, da ne daje izjave, a zbog mnogih prijašnjih kojima se javnost rugala?‘, upitan je Ostojić.

‘Vjerojatno jest, kao i Zoran Milanović prije 10-ak godina koji je dobio takav savjet. Komunikacijski stručnjaci će odlučivati o tome kad treba istupati u javnosti. Predsjednik ne treba često istupati’.

‘SDP će imati svog predsjedničkog kandidata’

SDP će zasigurno imati svog predsjedničkog kandidata, rekao je Ostojić, ne odgovorivši, međutim, izravno hoće li to biti Zoran Milanović, odnosno hoće li ga stranka podržati kandidira li se.

‘Zoran Milanović je vrstan političar, no u nizu slučajeva imao je greške, nažalost, što je i sam shvatio i odstupio’.

Komentiraj