Bivša članica SDP-a, danas nezavisna saorska zastupnica, Milanka Opačić objavila je u srijedu na konferenciji za novinare kako prelazi u Klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika. Ipak, Opačić je kazala kako ostaje nezavisna zastupnica i kako će glasati od projekta do projekta.

“Računajte me u nezavisne zastupnike koji imaju svoje mišljenje. Mogu biti nezavisna zastupnica koja će glasati od projekta do projekta. Da, mogu”, kaže Opačić.

Novinari su Opačić pitali je i joj Bandić nešto ponudio, a ona je kazala kako joj je donio buket cvijeća. “Ja sam s tim zadovoljna”, poručila je.

O Bandiću, kaže,ne misli ništa loše. “Prvih 19 godina proveli smo u stranci, za njega me vežu neke dobre uspomene, nakon što smo se razišli ja nisam bila njeprijatelj, imali smo normalnu komunikaciju”, rekla je Opačić na konferenciji za novinare.

Odgovarajući na pitanje zašto nije ostala nezavisna zastupnica nego se odlučila na ulazak u Klub, kazala je kako je teško funkcionirati sam, te kako se ljudima koji su joj pomagali prijetilo da će ostati bez radnog mjesta.

Upitana je li suradnjom s Bandićem demokracijus vela na ismijavanje, novinaru je odgovorila: “Vaša gorčina je velika. Za mene je glasalo 23.000 ljudi, zaokružili su moje ime. Moj je zadatak da se borim za njih i glasat ću za svaki projekt koji će njihov život učinti boljim”, kazala je Opačić i zaključila kako ne misli da je prevarila svoje birače.

Patrik Macek/PIXSELL

Komentiraj