Osnovana stranka LiPO: Milinović: “Danas smo postali glavni brend u Ličko-senjskoj županiji”

Darko Milinović u subotu je osnovao novu političku stranku desnog centra “Lika, primorje i otoci” (LiPO).

“Ovo je stranka koja želi biti široko uključiva, ovo je stranka koja će imati najbolje kandidate za župana, gradonačelnike i načelnike općina”, rekao je Milinović. “Kad smo vidjeli da smo izazvali emocije kod ljudi u Ličko-senjskoj županiji, u Lici, u Primorju, krenuli smo u proces osnivanja, danas već mogu reći, najjače političke stranke u Ličko-senjskoj županiji. Nismo isključivi i nema konfrontacije. Mi podržavamo sva dobra nastojanja koja su usmjerena prema Ličko-senjskoj županije od ove vlade, ali to bi rekli i da je bilo koja opcija na nacionalnoj razini na vlasti. Nismo danas stvoreni protiv nikoga, mi smo stvoreni za bolju budućnost, znajući sve naše mane, ali i dobre strane. Spremni smo one slabosti koje smo uočili kroz prošlost zajedno svi popraviti”, dodao je, kako prenosi N1.

Kaže da će se kroz stranku LiPO čuti za Ličko-senjsku županiju. Milinović ističe da se zalažu za žene u politici te da žele aktivirati mlade ljude. “Mi se ne zalažemo samo deklarativno za žene u politici, mi to želimo pokazati kroz naša kadrovska rješenja. Želimo biti prihvatljivi što širem krugu birača, a naša stranka je danas najmlađa po članovima i želimo aktivirati i mladost. Danas smo postali glavni brend u Ličko-senjskoj županiji, ali čuje za nas i diljem Hrvatske”, poručio je.

Naglasio je da se nisu osnovali protiv nekoga i jer su nezdovoljni, već kao nova politička snaga u Ličko-senjskoj županiji.

Na čelu stranke je Milinović, a njegov zamjenik bit će gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

Komentiraj