Osječka policija građanima: “Ne bojte se, ali ništa ne poduzimajte ako vidite lopove”

Osječka policija još uvijek traga za lopovima, koji su jučer opljačkali i ranili dva zaštitara.

Policija je pozvala građane, piše Dnevnik.hr, da unatoč tome što su pljačkaši i dalje u bijegu, da ne šire paniku, jer za to nema razloga. Kažu da policija pokriva veliko područje oko mjesta razbojstva i pucnjave. Ipak, pozivaju na oprez.

“Građani mogu biti potpuno sigurni da policija čini sve što može. No ako slučajno nešto primijete, neka nas obavijeste, ali neka ništa sami ne poduzimaju. Riječ je o opasnim napadačima”, rekao je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske za Dnevnik.hr.

Podsjetimo, jučer oko 15 sati na cesti između mjesta Koprivna i Hrastin, za sada nepoznati počinitelji su uz uporabu vatrenog oružja, nad dvojicom zaštitara koji su upravljali vozilom zaštitarske tvrtke, počinili razbojništvo.

Počinitelji su otuđili za sada neutvrđenu količinu novca i udaljili se u nepoznatom smjeru.

“Na terenu su sve raspoložive snage PU osječko-baranjske Specijalna policija, Interventna policija, Temeljna policija i Prometna policija. Policijski službenici poduzimaju sve mjere i radnje traganja za nepoznatim počiniteljima te građani nemaju razloga za zabrinutost.

Posebno želimo zahvaliti građanima koji su pružili pomoć i ozlijeđene zaštitare prevezli u bolnicu. Ozlijeđeni zaštitari su van životne opasnosti”, poručili su iz policije.

Komentiraj