HINA

OSIJEK PRIJE BAYERNA Mamić: Ako ćemo igrati kao protiv Arsenala sam uvjeren da možemo biti dobri

Nogometaši Dinama u petak će na Maksimiru u 18 sati dočekati Osijek, a utakmicu su najavili trener ‘Modrih’ Zoran Mamić, Antonijo Ježina i Josip Pivarić.

Mamić je kazao kako je Osijek ekipa koja im je proteklih godina na domaćem terenu radila dosta problema. “Trebamo ih respektirati i moramo biti na razini da bismo ih dobili. Želimo se vratiti pobjedama nakon remija u Splitu i napravit ćemo sve da upišemo pobjedu i sva tri boda”, rekao je Mamić.

Pivarić je dodao kako žele pobijediti kako bi u što boljem raspoloženju krenuli prema Münchenu. Trener protiv Osijeka ne može računati na Sigalija, Pinta, Schildenfelda i Pavičića, a vjerojatno neće nastupati ni Benković ni Taravel.

Josip Pivarić istaknuo je kako je jako sretan i ponosan zbog poziva u reprezentaciju. “Svakom sportašu je velika čast igrati za svoju zemlju i jedva čekam okupljanje. Vjerujem da svojim igrama mogu pomoći reprezentaciji”. O europskom gostovanju kod Bayerna, koji je prije nekoliko dana deklasirao Wolfsburg, Pivarić kroz smijeh govori kako mu je drago da se Lewandowski ispucao.

“Dat ćemo sve od sebe da im pomrsimo račune. Ja sam sportaš i nikome ne priznam da je bolji dok se ne odigra utakmica. Naravno, oni su jedna od najjačih momčadi svijeta, ali nadam se da oni neće imati dobar dan, a da će nama biti fantastičan”, zaključio je Pivarić.

Za trenera Mamića cilj u Njemačkoj je ne izgubiti. “Naravno, ne tvrdim da će biti dobro u Njemačkoj, ali ako ćemo igrati kao protiv Arsenala sam uvjeren da možemo biti dobri”, poručuje Mamić.

Komentiraj