Oscarovac Rami Malek u Zagrebu, prati svoju djevojku koja snima tv seriju

Rami Malek, osvajač Oscara za ulogu Freddija Mercuryja u filmu „Bohemian Rhapsody“, boravi u Zagrebu. Razlog njegovog dolaska je njegova djevojka, glumica Lucy Boynton, s kojom se zbližio upravo na snimanju filma „Bohemian Rhapsody“, a koja u Zagrebu snima seriju „The Ipcress File“. Radi se o remakeu istoimenog filma iz 1965. godine u kojem je glavnu ulogu glumio Michael Caine. U šestodijelnoj seriji glavnu ulogu, onu britanskog narednika Harryja Palmera koji postaje špijun, glumi Joe Cole, poznat po ulozi u tv seriji „Peaky Blinders“. Lucy Boynton glumi njegovu pomoćnicu Jean Courtney.

Malek trenutno ima dovoljno slobodnog vremena. Još uvijek čeka početak prikazivanja novog filma iz James Bond franšize „No Time to Die“ u kojem glumi glavnog negativca. Film se trebao početi prikazivati prije godinu dana ali je zbog pandemije korona virusa to odgođeno nekoliko puta. Početak prikazivanja sada je zakazan za 30. rujna. Osim toga, on je nedavno u Los Angelesu završio snimanje novog filma redatelja Davida O. Russella koji još uvijek nema naziv. Ono što se zna jest respektabilna glumačka ekipa koja će se naći u filmu a koju pored Maleka čine Margot Robbie, Robert de Niro, Christian Bale, Anya Taylor-Joy, John David Washington i  drugi.

I dok Rami Malek niže uloge u visokobudženim filmovima, Lucy Boynton je nakon uloge u filmu „Bohemian Rhapsody“ glumila u britanskoj seriji „Političar“, u ne baš zapaženom filmu „Locked Down“, ali bi njen slijedeći filmski projekt mogao biti iznimno važan u njenoj karijeri. Ona će u biografskom filmu „Faithfull“ glumiti slavnu pjevačicu Marianne Faithfull.

Rami Malek i Lucy Boynton u vezi su tri godine, a fotografi su ih u četvrtak zapazili na terasi hotela Esplanade. U četvrtak navečer, kako saznajemo, par je s dva prijatelja proveo večer u baru hostela Swanky u centru Zagreba.

Komentiraj