Osam nijansi korektora: Alex Rodriguez predstavio liniju kozmetike za muškarce

Alex Rodriguez, nekadašnji profesionalni igrač baseballa i bivši partner slavne pjevačice Jennifer Lopez, predstavio je liniju kozmetike za muškarce, koja obuhvaća paletu korektora za prikrivanje nedostataka u osam nijansi. Liniju kozmetike Rodriguez je pokrenuo u suradnji s brendom ‘Hims&Hers’, kompanijom u koju je lani s Jennifer Lopez uložio novac.

No, iako je par u međuvremenu raskinuo zaruke, Rodriguez nije odustao od zajedničkog biznisa. Tako je Rodriguez predstavio liniju korektora koja donosi osam nijansi namijenjenih za prikrivanje nedostataka na licu – od tragova brijanja do podočnjaka.

“Htio sam stvoriti proizvod koji će riješiti problem s kojim sam se svakodnevno suočavao. Shvatio sam dok sam ‘skakao’ sa sastanka na sastanak, trebalo mi je nešto brzo i lako u mojoj rutini da prikrijem mrlje i rane od brijanja”, rekao je bivši sportaš.

Proizvod ‘The Blur Stick’ je korektor posebno dizajniran za muškarce, a koristi se za prikrivanje nesavršenosti na koži. Ovaj se korektor može nabaviti za 17 dolara, a kako se navodi u opisu, napravljen je od sastojaka koji uključuju ekstrakt aloe vere i ulja sjemenki jojobe kako bi pomogli da se umirivanju i hidratizaciji kože.

 

Komentiraj