Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Oružano pljačka u hotelu Istarske Toplice

Nitko nije ozlijeđen u oružanoj pljački hotela-lječilišta Istarske Toplice, kod mjesta Livade, koja se dogodila u noći s ponedjeljka na utorak kada su trojica nepoznatih razbojnika, uz prijetnju vatrenim oružjem, ukrali  zasad neutvrđeni iznos novca i pobjegli, izvijestila je u utorak istarska policija.

Policija je noćas oko 2,20 sati zaprimila dojavu da su trojica nepoznatih počinitelja, uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđili novac od djelatnika hotela kod Livada. Policija  utvrđuju sve okolnosti pljačke i tragaju za počiniteljima, kratko je priopćila istarska Policijska uprava.

Odmah nakon dojave o oružanoj pljački na obližnjim cestama policija je postavila ilokade i kontrolirala vozila i vozače. Istraga je u tijeku.

Razbojništvo je novinarima potvrdio i direktor hotela, Vedran Velenik, rekavši kako je sreća u nesreći što nitko od djelatnika hotela tom prigodom nije stradao.

Isti hotel je prije 15 godina također bio meta oružane pljačke kada je ubijen noćni recepcionar. Tada su dvojica počinitelja ušla u prostor recepcije i recepcionaru glavu oblijepili ljepljivom trakom, uslijed čega se recepcionar ugušio.

Komentiraj