ORŠIĆ: “Svi u svlačionici uživamo u ovim danima”

Dinamov krilni nogometaš Mislav Oršić dijeli srugo mjesto na ljestvici strijelaca ovogodišnje Lige prvaka, ali ostaje skroman i ne razbacuje se najavama.

“Jučer smo možda nakon utakmice vruće glave malo žalili za nekim propuštenim prilikama, ali dobro. Sva sreća da smo i taj bod uzeli, to je najbitnije i da smo u igri za dalje”, kazao je u srijedu o utakmici protiv Šahtara za Dnevnik.hr. Oršić je u utakmici u Ukrajini postigao pogodak i upisao asistenciju.

“Stvarno svaki dan naporno radimo da bi napredovali i evo, sve nam se to polako vraća na naplatu. Svi u svlačionici uživamo u ovim danima”, kazao je Oršić, koji je pokušao objasniti u čemu je tajna ovog Dinama: “Dajemo 100 posto od sebe i onda nam se sve to nekako vrati na terenu. Svi igramo zajedno obranu, svi igramo zajedno napad i onda je uvijek rezultat na kraju utakmice dobar”.

Sljedeću utakmicu Dinamo igra kod kuće protiv Šahtara. Oršić kaže kako je jedino što može obećati je da će on i njegovi suigrači dati sve od sebe, te uz pomoć navijača doći do željena tri boda.

Komentiraj