OREŠKOVIĆ: “Zadovoljni smo, očekujemo potvrdu rezultata izlaznih anketa”

 

Predsjednica Stranke s imenom i prezimenom Dalija Orešković, koja je u koaliciji sa strankama Pametno i Fokus prema izlaznim anketama osvojila tri mandata, izjavila je u nedjelju navečer da su zadovoljni tim rezultatom i kako očekuju da se on potvrdi.

Dodala je kako je to prvi puta da se okupio politički centar i kako su najmlađa opcija na političkoj sceni. Napomenula je kako su se formirali samo dva dana prije predaje lista. Potvrde li se rezultati izlaznih anketa za nas bi to bio iznimno dobar rezultat, ocijenila je Orešković.

Upitana očekuju li još koji od graničnih mandata odgovorila je kako za sada ne spekuliraju i da im je bitno da su kroz kratku kampanju u vrlo otežanim uvjetima uspjeli nametnuti svoje teme. Mislim da smo jedini koji smo progovarali o temama koje doista tište državu i sve građane, ustvrdila je.

U turbulentnim vremenima koja slijede, kako političkim tako i ekonomskim, na jesen ćemo biti glas razuma i glas centra koji će nastaviti govoriti o svim onim temama o kojima smo govorili i u kampanji. Mislim da će važnost toga o čemu govorimo samo rasti,  a rješenja će se tražiti u centru, najavila je Orešković.

Tijek izborne noći uživo pratimo OVDJE

Komentiraj