Orepić objavio kandidaturu za predsjednika Hrvatske

Predsjednik stranke Nova Politika i nezavisni zastupnik u Hrvatskom saboru Vlaho Orepić u službenim je prostorijama stranke objavio svoju kandidaturu za predsjednika Hrvatske.

“Kao građanin čistoga obraza, otac, sportaš, vojnik, poznavatelj područja nacionalne sigurnosti, a prije svega hrvatski branitelj od prvoga do zadnjega dana Domovinskoga rata s velikom emocijom ulazim u ovo nadmetanje s plemenitim ciljem, a to je obavljanje posla za narod u funkciji države stabilne parlamentarne demokracije, uređenoga i zaštićenoga životnog prostora na kojem živi tolerantno, uključivo, funkcionalno i solidarno društvo koje poštuje i čuva svoj identitet, osposobljeno za bitne izazove budućnosti poput klimatskih promjena i tehnološkog razvoja”, rekao je Orepić u obraćanju.

Dodao je kako ‘nije zabavljač, glumac, pjevač niti reality političar’. “Iza moje kandidature ne stoje nikakve stranačke niti poslovne interesne strukture. Stojim ispred vas s vlastitim imenom i prezimenom i onim što jesam s uvjerenjem da se može. Da Hrvatska može i treba postati bolje društvo. Moj program je Ustav Republike Hrvatske, a ne nikakav stranački statut ili poslovni plan. Moj cilj je sačuvati dostojan i siguran život svih hrvatskih građana. Moj cilj je RED!”, poručio je.

Komentiraj