Miranda Cikotic/PIXSELL

OREPIĆ O NALJEPNICAMA U VUKOVARU ‘To je primitivizam i kukavičluk’

Nakon što se u Vukovaru na autobusnim stajalištima na Trpinjskoj cesti pojavilo nekoliko naljepnica na kojima je ispisano “Serbian family tree” sa slikom stabla na kojem vise ljudi i slikom Ante Pavelića, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u subotu je na Facebooku napisao kako je to primitivizam koji je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze s Hrvatskom i domoljubljem, ni s Vukovarom i Vukovarcima.

“Ovo nije Hrvatska!

Ovaj bahati primitivizam u svojoj suštini je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze sa Hrvatskom i Domoljubljem! Pogotovo nema nikakve veze sa Vukovarom i Vukovarcima!”, objavio je na svome Facebooku ministar Orepić.

Dodao je kako je “krajnje vrijeme da se svi skupa suprotstavimo ovom ljudskom jadu. Svima onima koji toleriraju ovakove ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi!… Ovo nije Hrvatska!”, naveo je Orepić.

Iz vukovarsko-srijemske policije ranije danas su potvrdili kako je policija napravila očevid i da je slučaj proslijeđen nadležnom Državnom odvjetništvu.

Komentiraj