OPET BURNO U SABORU: Jandroković izbacio Marasa iz Sabora: “Neće vas nitko iznositi, jer ste preteški”

U Saboru je i danas burno. Rapravlja se o proračunu, a prijedlog proračuna ‘brane’ premijer Andrej Plenković i ministar financija Zdravko Marić.

SDP-ov Gordan Maras rekao je kako je Jandroković meštar od ceremonije koji brani premijera Plenkovića od pitanja zastupnik. Maras je dobio opomenu jer, kako je rekao predsjednik Sabora Gordan Jandroković nije prestao pričati kada mu je rekao da prestane pričati. “Nije ovo HDZ-ova prćija”, rekao je potom Maras. Jandroković je dao opomenu Marasu i rekao mu da danas više neće moći govoriti u Saboru.

Jandroković je potom zamolio da straža udalji Gordana Marasa iz Sabornice, no nakon kraće prepirke Maras se vratio na svoje mjesto pa ga straža ipak nije iznosila.

“Kolega Maras, trenutno govori ministar financija i izvolite sjednite na svoje mjesto. Neće vas nitko iznositi van jer ste preteški”, rekao je Jandroković Marasu. Došlo je do prepucavanja. Maras je potom Jandrokoviću rekao: “Jako ste smiješni, nećeš se bahatiti. Ne zaslužuješ niti sekunde biti u ovoj stolici”, kazao je Maras kada je Jandroković svoj mikrofon okrenuo prema njemu.

“Vrlo ste nepriostojni i neodgojeni. Sada molim stražu da udalji kolegu Marasa iz sabornice.

Nećemo onda tražiti stanku budući da je kolega Maras sam otišao”, rekao je Jandroković i tako zaključio prepucavanje. Marasu je ovo bila treća opomena, te je dobio i zabranu govora za

Komentiraj