OPASNI BJELOVAR Čak petero djece teško ozlijeđeno u prometnim nesrećama

Autor:

21.08.2012., Zavescak - Na cesti izmedju mjesta Zavescak i Prekopa, u Medjimurskoj zupaniji, oko 10 sati poginuo je 11-godisnji djecak vozeci se na traktoru koji je sletio u kanal. Traktorom je upravljao 48-godisnjak, a u trenutku prometne nesrece na vozilu je bilo jos jedno 11-godisnje dijete. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Čak petero djece u petak je primljeno u bjelovarsku bolnicu zbog teških ozljeda zadobivenih u nekoliko prometnih nesrećama na području grada, izvijestila je policija.

Oko 15.45 sati, dijete koje zbog svoje starosne dobi nije smjelo upravljati traktorom, tim je vozilom prevozilo još dvoje djece kroz naselje Bulinac u blizini Bjelovara.

Zbog neprilagođene brzine, vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u betonski most, pri čemu su sva tri djeteta zadobila teške ozljede i zadržani su na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici dr. Anđelko Višić.

Istog dana, u 20.35 sati, 21-godišnji vozač automobila nije se zaustavio na pješačkom prijelazu u centru Bjelovara i udario je dijete koje je prelazilo cestu.

Pješakinja je zadobila teške ozljede i prevezena je u bjelovarsku bolnicu, a vozač će biti kazneno prijavljen.

Oko 21.35 sati, dijete je, vozeći električni romobil bez kacige, izgubilo kontrolu i palo na kolnik u Zagorskoj ulici. Zadobilo je teške ozljede glave i prevezeno je u bolnicu.

Prema djetetu koje je u dobi mlađeg maloljetnika bit će proveden prekršajni postupak.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.