– Susret s putnicima, radnicima, studentima i učenicima novih brzih, čistih i ugodnih ranojutarnjih vlakova, ali i starih, u kojima vožnja nije ni sigurna niti ugodna, imali su u četvrtak kandidati Narodne koalicije predvođenje Milankom Opačić, nositeljicom liste za VII. izbornu jedinicu, duž svih postaja na relaciji Karlovac – Zagreb.

Na kolodvoru u Karlovcu Opačić i njezini suradnici djelili su putnicima kavu rekavši da u kampanji nastoje biti s ljudima svugdje – na tržnicama, sajmovima, vlakovima ili tramvajskim stajalištima, posvuda gdje se mogu susresti s građanima jer je izravna komunikacija nezamjenjiva, rekla je Opačić.

Opačić je za Hinu izjavila da je vlada Zorana Milanovića s tvornicom vagona “Gredelj” ugovorila proizvodnju novih vlakova za Hrvatske željeznice,  te se danas i ona, kao i redoviti putnici, uvjerila da taj vlak na relaciji Karlovac-Zagreb ide brže, da je vožnja udobnija. Podsjetiila je da su do sada proizvedena 22 vlaka.

“Prvi vlakovi su već neko vrijeme u prometu, ali se proizvodnja nastavlja pa bi postupno svi stari vlakovi trebali biti zamijenjeni novima, na što smo ponosni”, istaknula je Opačić.

Mihael Zmajlović, koji je vlak dočekao i ispratio na kolodvoru Jastrebarsko, rekao je Hini da Hrvatska treba stabilnost i sigurnost u svim segmnentima, od željezničkoga prometa nadalje, a u proteklih se nekoliko mjeseci, ustvrdio je, pokazalo koliko je važna stabilna većina u Hrvatskome saboru za funkcioniranje društva u cjelini.

“Pozivamo građane da prepoznaju pozitivne trendove naše vlade, vlade Zorana Milanovića, jer svi pokazatelji rastu, Hrvatska raste, iako je aktualna vlada zaustavila mnoge projekte i  nesigurnost se opet vraća”, rekao je Zmajlović koji je u Milanovićevoj vladi bio ministar zaštite prirode i okoliša,

Prema Zmajlovićevim riječima “Narodna je koalicija je jednostavno spremna ponovno preuzeti odgovornost za Hrvatsku, nastaviti s realizacijom programa koji je dao pomake na bolje i konačno riješiti sve goruće preobleme građana”.

Komentiraj