OPAČIĆ “Most ima samo rušilačku energiju s kojom se ja ne mogu složiti”

Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednica Sabora, SDP-ova zastupnica Milanka Opačić u utorak je u Saboru izjavila kako misli da Petrov nema većinu. “To su ljudi koji su dvaput urušili vladu, dvaput odveli ljude na izbore, koji moraliziraju da su drugi lopovi, oni ne mogu dobiti moje povjerenje”, rekla je Opačić.

Dodala je da su na sjednicama Kluba zastupnika odlučili a svatko glasa po svojoj savijesti i jedan dio će glasati protiv Petrova. “To je osoba zbog koje nam je oduzela mogućnost da nastavimo sa svojim projektima, koja nas je ucjenjivala oko datuma izbora što isto nije nevažno. To je osoba koja ne može dobiti moj glas”, rekla je novinarima.

Predsjednik stranke Davor Bernardić danas je u Saboru izjavio kako ne želi ‘držati lojtre’ HDZ-u. “Ja sam zadnja koja bi HDZ-u držala ljestve, što su meni radili zadnjih 26 godina… Ne mogu trpjeti da oni koji žele biti moralna vertikala, a to naprosto nisu, da i dalje urušavaju ono što mi stvaramo”, izjavila je SDP-ovka.

Zaključila je kako Most ne može biti ni na vlasti ni u oporbi. “Imaju samo rušilačku energiju s kojom se ja ne mogu složiti”, poručila je.

Komentiraj