OPA! Oglasio se čovjek kojim se Butković poslužio da bi napao Milanovića: ‘Nitko me nije zvao’

Autor:

17.02.2023., Zagreb - Na konferenciji za medije zastupnik Robert Jankovics komentirao je predstojece glasovanje kluba zastupnika nacionalnih manjina.
. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnika mađarske nacionalne manjine Roberta Jankovicsa zateklo je pitanje o predsjedniku Zoranu Milanoviću, je li zbog njega on kontaktirao premijera Mađarske Viktora Orbana.

“Pročitao sam to, ali ništa drugo ne znam o tome. Mene nije zvao Milanović, a niti premijer Orban, što i ne bi bilo u njegovom stilu”, rekao je Robert Jankovics za Novi list.

On nikad nije skrivao da je simpatizer mađarskog premijera.

ZVAO ORBANA Butković Milanoviću: ‘Zorane, sam pao, sam se ubio! Sam si priznao čime se baviš’

Inače, ministar Oleg Butković jučer je putem Facebooka napao Milanovića, implicirajući da je preko mađarskog premijera Viktora Orbana pokušao utjecati na saborskog zastupnika mađarske nacionalne manjine Roberta Jankovicsa, kako bi Milanovića podržao za mandatara.

PREGOVORE NEĆE VODITI JAVNO Bauk: ‘Bitno je da se formira većina u kojoj nema HDZ-a’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Denis

prije 3 mjeseca

Butković bi morao odgovarati pred sudom za verbalne napade, omalovažavanje i vrijeđanje institucije predsjednika države. Osobno ne podržavam Milanovićevu retoriku, ali drẓ̌im da se ne smije tako vrijeđati predsjednika drẓ̌ave. Butković se ponaša kao kakva alapača sa tržnice. I on mi je neki ministar i kurac...