OMGcommerce: Najveća regionalna konferencija o digitalnoj trgovini – u Zagrebu!

OMGcommerce

Počele su prijave za OMGcommerce, jednu od najpopularnijih poslovnih konferencija u Hrvatskoj, koja će ove godine održati od 1. do 3. lipnja u Zagrebu.

Konferencija će opet okupiti poduzetnike, marketing stručnjake, trgovce, lidere i članove domaće digitalne ekonomije kako bi predstavila trendove i novosti hrvatskog digitalnog tržišta.

Trendovi digitalne ekonomije sve su prisutniji na hrvatskom tržištu, hrvatski kupci ne boje plaćanja preko interneta te da žele kupovati preko digitalnih platformi, za što se svaka tvrtka i organizacija koja želi uspjeti mora pripremiti.

Uvidjevši interes za specijalizirane teme poput integracije CRM-a u trgovinu, razvoj učinkovitih internetskih trgovina te kvalitetnog e-mail marketinga očekuju vas poslovne edukacije koje će voditi istaknuti stručnjaci kao Vanja Bunjevac, ekonomisti iz tvrtke Horwath HTL i profesionalci iz Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske koji će svoja predavanja bazirati na domaćim primjerima.

Tu su još pitanja ICT riješenja, profesionalizma i primjena digitalne ekonomije u turizmu, treći dan konferencije održat će se Ecommerce Executive Forum koji će okupiti najbolje ecommerce lidere kako bi raspravljali o ključnim pitanjima hrvatske digitalne ekonomije…

Ovaj event je ograničen na 40 osoba koji će se morati prijaviti na waiting listu, više o ovoj ekskluzivnoj poslovnoj konferenciji pogledajte ovdje.

Komentiraj