Getty Images

OMAMILI IH PLINOM Vozač Formule Jenson Button pokraden u St. Tropezu

Vozač Formule 1 Jenson Button (35) u njegova supruga Jessica u ponedjeljak su bili žrtve provale u Francuskoj. Button i supruga ostali su bez nakita, uključujući Jessicin zaručnički prsten, a dvojica provalnika vjerojatno su se poslužila anestetičkim plinom kako bi ih omamili, prenose britanski mediji. Tabloid Sun objavio je kako je ukraden nakit ukupne vrijednosti 300 tisuća funti.

Vjeruje se kako su provalnici plin pustili kroz klima uređaj. Buttonovi su sa prijateljima iznajmili vilu u St. Tropezu. Glasnogovornik Buttona je rekao kako je bračni par neozlijeđen, ali vrlo potresen.

“Dvojica muškaraca provalila su u stan, dok su svi spavali i ukrali su nekoliko predmeta, većinom nakit. Par je najviše potresen krađom Jessicinog zaručničkog prstena”, kazao je glasnogovornik. Jenson i Jessica vjenčali su se u prosincu prošle godine.

Policija je istakla kako su provale i krađe rastući problem u regiji, a počinitelji idu tako daleko da omamljuju svoje žrtve plinom kroz klimatizacijski sustav prije nego provale.

Button vozi za McLaren. Sa suprugom živi u Monacu. Osvojio je naslov svjetskog prvaka 2009. godine, a prošlu je sezonu završio na osmom mjestu.

Komentiraj