Zbog olujnog vjetra na dijelu dionice autoceste A1, između čvora Posedarje i čvora Sveti Rok, zabrana je prometa za sve skupine vozila, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Samo za osobna vozila otvoreni su (zbog olujnog vjetra): autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica-Delnice (obilazak za ostale skupine je starom cestom kroz Gorski kotar DC3); državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Zatona Obrovačkog i Karina (DC50 i DC27); Paški most.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene te na autocesti A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupinu vozila).

Zbog pojačanog prometa u zonama radova vozi se u koloni na autocestama: A2 Zagreb-Macelj u zoni dvosmjernog prometa između Zaprešića i Jankomira; zagrebačkoj obilaznici (A3) kod mosta Sava iz smjera autoceste Goričan-Zagreb (A4) u smjeru Bregane, kolona je oko 2 km.

Pomorski promet

Zbog jakog vjetra u prekidu su: trajektna linija: Prizna-Žigljen, i katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, i Mali Lošinj-Cres-Rijeka

Trajekt na liniji Drvenik V/M- Trogir dana 24.10.2018. isplovit će iz Drvenika Malog u 13:30 (umjesto 12:30), iz Drvenika Velog u 13:55 (umjesto u 12:55).

Granični prijelazi

Screenshot/HAK

Komentiraj