OLMO: “Iza nas je perfektna večer, drago mi je što sam ostao u Dinamu”

Zvijezda Dinama, Španjolac Dani Olmo dan nakon fantastične predstave ‘Modrih’ u prvom kolu Lige prvaka, kazao je kako je iza njih perfektna večer. Dinamo je, podsjetimo, slavio protiv Atalante s 4:0, uz tri pogotka Mislava Oršića i jednim Marina Leovca.

Olmo je kazao kako mu je drago da je ostao u Dinamu. “Ovo je bila perfektna noć i meni je drago da sam tu. Rekao sam da mi je želja igrati za Dinamo u Ligi prvaka i sada mi se to ostvaruje. Moramo ponoviti ovakav meč. Cijela momčad je bila sjajna”, rekao je mladi Španjolac.

Upitan je li prerastao Dinamo, kako je jednom prilikom rekao trener Nenad Bjelica, Olmo je odgovorio: “Ja sam igrač Dinama i na svakoj utakmici davat ću sve za plavi dres i tako će biti do kraja. A nakon toga, što će biti, bude”.

Trostruki strijelac za Dinamo, Mislav Oršić, novinarima je priznao kako cijelu noć nije oka sklopio. “Adrenalin me prao cijelu noć. Nisam oka sklopio i to ću pokušati nadoknaditi danas. Lopta s potpisima svih igrača koju sam kao strijelac dobio nakon meča, imat će posebno mjesto u mom domu i životu”, kazao je.

Komentiraj