Olivia Wilde tvrdi da mediji huškaju žene jedne na druge. Već je dobila odgovor

O filmu „Ne brini draga“ koji je režirala Olivia Wilde posljednjih se mjeseci vrlo često pisalo u kontekstu događaja na snimanju filma. Prvo je snimanje filma napustio Shia LeBoeuf kojeg je zamijenio Harry Sryles, zatim su se tijekom snimanja Olivia Wilde i Harry Styles zaljubili jedan u drugoga zbog čega je ona napustila nevjenčanog supruga Jasona Sudeikisa, da bi na kraju bilo objavljeno da su se istovremeno Olivia Wilde i glavna glumica Florence Pugh neprestano svađale na snimanju tog istog filma. Dapače, portal Vulture objavio je o tome poduži tekst koji je ubrzo demantiran službenim priopćenjem koje je potpisalo 40 članova filmske ekipe. Sve je to Olivia Wilde komentirala u novom intervjuu za magazin Elle u kojem je rekla kako su mediji poticali ludilo huškajući jednu ženu protiv druge.

„Šokantno je vidjeti toliko neistina o sebi koje su prodavali kao činjenice. Florence je to pametno komentirala rekavši da se nismo prijavili u reality show. Sviđa mi se što je to tako rekla jer javnost misli da ako radimo nešto što prodajemo publici onda moramo prihvatiti da će nam vučja družina rastrgati život. Ne, to ne stoji u opisu našeg posla. Nikada i nije“, objasnila je Olivia Wilde.

Međutim, mediji su već reagirali na ovu njenu tvrdnju podsjećajući je kako je i sama sudjelovala u medijskom showu kada je u kolovozu, za magazin Variety, govorila o odlasku Shie LaBeoufa sa snimanja filma u kojem je, isprva, imao glavnu ulogu. „Čini se da se u njegovom radnom procesu traži borbena energija a ja osobno ne vjerujem da to pogoduje najboljoj glumačkoj izvedbi. Ja vjerujem u stvaranje sigurnog okruženja kako bi ljudi na najbolji način obavili najbolji posao. U konačnici moja je odgovornost zaštita produkcije i glumaca. To je moj posao“, rekla je tada Oliva Wilde.

Variety je tada napisao kako je Olivia Wilde odlučila dati otkaz LaBeofu. No, glumac se nije s time složio te je magazinu Variety poslao SMS poruke koje je izmjenjivao s Oliviom Wilde kao i video snimku na kojem se spominju sukobi na snimanju filma i u kojem redateljica pri spominjanju Florence Pugh koristi nadimak Miss Flo. Ona u videu pita LeBoeufa može li se izmiriti sa Miss Flo i nastaviti snimanje filma.

Nakon te objave, Olivia Wilde gostovala je u emisiji kod Stephena Colberta gdje je rekla da su poruke izvučene iz konteksta kako bi se situacija na snimanju prikazala u drugačlijem svjetlu. Na pitanje je li dala otkaz LeBeoufu odgovorila je „Morali smo zamijeniti Shiu. Kada mi je dao ultimatum – ili ja ili Florence, izabrala sam Florence“.

Film „Ne brini draga“ počeo se prikaziovati u hrvatskim kinima 22. rujna.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]