OKUPLJANJE SPICE GIRLS David Beckham odbacio glasine: ‘To se neće dogoditi’

Autor:

FILE - In this Sunday, Aug. 12, 2012 file photo, British band 'The Spice Girls' perform during the Closing Ceremony at the 2012 Summer Olympics, in London. The Sun newspaper said Saturday Nov. 3, 2018, that the 1990s girl group is about to announce a new tour, but without original member Victoria "Posh Spice" Beckham. (AP Photo/Matt Dunham, file)

Matt Dunham

David Beckham, bivši engleski nogometaš i suprug Victorije Beckham, bivše članice engleske grupe Spice Girls, odbacio je glasine o njihovu ponovnom okupljanju.

Članice benda u travnju ove godine zajedno su izvele njihov singl ”Stop” iz 1998. na 50. rođendanu Victorije Beckham. Od tada se često govorilo da bi se Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Emma Bunton i Victoria Beckham mogle ponovno okupiti za povratničku turneju. No Victorijin suprug David otkrio je kako nema šanse da se to dogodi.
“Nažalost, to se neće dogoditi”, rekao je u razgovoru za magazin Variety nakon što je tada na svom Instagram profilu objavio video na kojem one zajedno pjevaju.
“Victoria je bila sretna da je vidjela djevojke, to je bio ogroman dio njezina života, ali očito je da sve imaju svoje poslove. Radit će određene stvari zajedno u neko dogledno vrijeme”, rekao je.
Dodao je: “Znam da je to ono što ljudi žele, ali iskreno mislim da sam bio najviše uzbuđen kad su se ponovo sastale.”
Priznao je da voli vidjeti “sve djevojke na jednom mjestu” i rekao: “Nisu bile zajedno na pozornici više od 15 godina. Zamislite kako bi bilo da su sve na pozornici i da naš najmlađi sin svira gitaru?”
Otkrio je kako je Victoria previše zauzeta da bi bilo što drugo uklopila u svoj raspored jer ima posla sa svojim kozmetičkim i modnim brendovima ”Victoria Beckham Beauty” i ”Victoria Beckham”.
“Ako je itko zaposleniji od mene, onda je to ona”, rekao je.
Grupa je posljednji put javno nastupila zajedno na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Godine 2019. Geri Halliwell, Mel B, Mel C i Emma Bunton krenule su na turneju bez Victorije.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA: Svi članci objavljeni u izdanjima Nacional News Corporationa njegovo su vlasništvo. Nacional News Corporation dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora. Nacional News Corporation tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.