Okupljanje ljubitelja i vlasnika Harley Davidsona na Jarunu

Trodnevno okupljanje vlasnika i ljubitelja Harley Davidson motora održat će se na jarunskom otoku Trešnjevka od 31. svibnja do 2. lipnja, najavili su u utorak organizatori.

U sklopu proslave Dana grada Zagreba, udruga Pleter Chapter Croatia organizira treći humanitarni internacionalni susret ljubitelja i vlasnika Harley Davidsona.

Susret je, navode organizatori, uvršten u kalendar događanja svjetskog udruženja Harley Owners Group koji broji preko 1,2 milijuna članova diljem svijeta. Od 31. svibnja do 2. lipnja na Jarunu će se održati i nastupi hrvatskih rock, country i blues bendova, a u subotu je na programu koncert Psihomodo popa.

Zagreb Harley Days imat će i paradnu vožnju Harley Davidson motora u subotu u 11,30 sati, a kreće s Jaruna prema Trgu bana Jelačića gdje će se zadržati dva sata. Na Jarunu će se također održati i izložba oldtimera, uz prisustvo raznih izlagača moto opreme i kožne galanterije, a sva sredstva prikupljena od donacija tijekom susreta namijenjena su podršci Centru za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju u Sloboštini.

Komentiraj