Oktal Pharma predstavila vlastitu liniju proizvoda – ZONA VITAL

Oktal Pharma (photo novkovic)

Oktal Pharma, jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj, predstavila je vlastitu liniju dodataka prehrani i kozmetike Zona Vital.

Vodeći računa o nedostatku vremena za aktivnu brigu o zdravlju, s kojim smo svi suočeni, u Oktal Pharmi su odlučili kreirati vlastitu liniju proizvoda po mjeri potreba današnjeg čovjeka i uštedjeti vrijeme, a opet osigurati kvalitetne, provjerene i prihvatljive proizvode.

“Linija proizvoda Zona Vital nastala je i razvija se osluškivanjem i predviđanjem potreba kupaca. Ovo je za nas veliki poslovni iskorak i izazov, obzirom da je riječ o liniji proizvoda koju su kreirali naši stručnjaci praćenjem svjetskih trendova u prevenciji i samoliječenju i osluškivanjem potreba našeg tržišta. Vjerujemo da će i naši kupci prepoznati trud koji je uložen o ove iznimne proizvode“, rekla je Daniela Hočevar, mr.sci. voditeljica odjela, Oktal Pharma.

Proizvodi Zone Vital garantiraju provjerenu formulaciju, prirodne sastojke, certificiranu kvalitetu i dostupnost velikom broju ljudi.

“Današnji životni stil i prehranu definirao je trend konzumacije proizvoda manje nutritivne vrijednosti, a jačina izlaganja stresu okrenula je naš vlastiti metabolizam protiv nas, krenula je i sve veća svijest o kvaliteti i kvantiteti nadopune hranjivih tvari u prehrani“, izjavila je nutricionistica Karmen Matković Melki na predstavljanju Zone Vital.

Linija proizvoda Zona Vital

Proizvodi Zona Vital se kontinuirano razvijaju, a Oktal Pharma ulazi u odabrane segmente nudeći potrošačima prirodne proizvode.

Linija proizvoda Zona Vital podijeljena je u pet skupina pa tako jedna brine o zdravlju srca i krvnih žila. Posebna skupina proizvoda namijenjena je trudnicama i bebama. Za svakodnevnu brigu o zdravlju, općem stanju organizma i energiju namijenjena je treća skupina. Očuvanju zdravlja živčanog sustava, koji koordinira aktivnosti mišića, nadzire organe, stvara i obrađuje podatke koje dobiva od osjetila te pokreće aktivnost, namijenjena je četvrta skupina, a peta je skupina namijenjena probavnim organima.

Zona Vital će se kontinuirano razvijati, a u Oktal Pharmi su omogućili i da njihovi kupci sudjeluju u kreiranju novih proizvoda te ih pozivaju da im dojave kakve proizvode žele i to na mail [email protected]

Više o Zoni Vital možete saznati na web stranici http://zonavital.hr/zona-vital/ ili na Facebook stranici https://www.facebook.com/mojepojacanje/.

***

Oktal Pharma osnovana je 1992. godine u Zagrebu te je vrlo brzo prerasla u jednu od vodećih veledrogerija u Republici Hrvatskoj. Danas Oktal Pharma posluje u cijeloj regiji i zastupa preko 30 zapadnoeuropskih i američkih tvrtki i kontinuirano širi svoje poslovanje, imajući neprekidno u fokusu potrebe kupaca.

Komentiraj