‘OKRŠAJ’ GRMOJE I MACANA “Krešo, nemoj se ljutit, c’est la vie”

HINA/ Denis CERIĆ

Vlada je na sjednici u četvrtak s mjesta posebnog savjetnika premijera Andreja Plenkovića razriješila Krešimira Macana. Naveli su kako je Macan to sam zatražio. Komentirao je to u petak na svom Facebook profilu politički tajnik Mosta Nikola Grmoja.

“Krešimir Macan ustvrdio je da su za njegov odlazak krive manipulacije njegovim objavama na društvenim mrežama, pri čemu je posebno istaknuo mene i moje objave, a sam je ustvari doveden u Vladu kako bi puštao spinove i iskrivljavao mišljenje građana u korist Plenkovićeva i onih koji profitiraju od takvih manipulacija i podjela.

Isto je pokušao i nakon dočeka naših Vatrenih, a kad su njegove namjere naišle na otpor, izgubio je kontrolu i počeo sve oko sebe optuživati za manipulaciju. Naravno, odmah je prozvao mene odnosno Most, što se moglo i očekivati jer se beskompromisno zalažemo za odgovorno i transparentno vođenje države te istinu u političkom djelovanju.

Tko god planira naslijediti Macana u PR balonu Vlade, može računati na to da narod sve manje vjeruje velikim naslovima i nerealnim obećanjima. Most će i dalje inzistirati na činjenicama i boriti se protiv korupcije i klijentelizma”, napisao je Grmoja na svom Facebook profilu.

Među komentarima objave našao se i onaj Macana, koji je napisao: “Grmoja ti si oko mene lagao u svakoj objavi i ne bojim ti se to reci u lice, jer to i inače radis za gazdu Petrova da se on ne bi izlagao. Lijepo vas je Marko opisao u Globusu. Najviše mi je drago sto si se dokazao i prokazao kao ultra konzervativni desničar – jednom Hrast uvijek ostaje Hrast. Sretno ti bilo…”

Grmoja mu je odgovorio: “Krešo, nemoj se ljutit, c’est la vie”.

Komentiraj