Okolica Opatije: Zbog prijetnje i nanošenja teške tjelesne ozljede državljanin BiH predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Opatija, u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške tjelesne ozljede.

Policija ga sumnjiči da je 16. lipnja oko 21 sat, na širem području Matulja, verbalno se sukobio i uputio ozbiljne prijetnje 42-godišnjem srpskom državljaninu, kao i hrvatskom državljaninu. Pri tome je i 42-godišnjaka ozlijedio vatrenim oružjem te se vozilom udaljio s mjesta događaja. Ozlijeđenom je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje mu je dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda.

Policija je vrlo brzo, u roku od 20-ak minuta, pronašla počinitelja te ga privela na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je vatreno oružje nedozvoljeno posjedovao.

Po završetku istraživanja, 56-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške tjelesne ozljede te je predan pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner