‘Ohandza toliko dobro igra da ćemo ga čekati sve dok ne odluči’

Screenshot/YouTube

U poljudskom Novinarskom salonu u petak je održana konferencija za novinare, na kojoj je sportski direktor Hajduka Mario Branco govorio o završenom prijelaznom roku.

“Odrađen jeobar posao. Izgubili smo Ercega kojeg smo prodali, te krilne igrače Pešića, Šehića i Jandreka, ali smo nadoknadili sve to i popunili momčad”, rekao je Branvo i dodao da je stvorena uravnoteženija ekipa nego što je bila ranije.

“Treber kopić ima vpe rješenja na raspoloaganju. Vratili smo neke bivše igrače, Caktaša i Tičinovića, te kupili A reprezentativce svojih zemalja kao što su Gyurcso i Filip”.

Vijest o povratku Marija Tičinovića u dres Hajduka objavljena je sinoć, u posljednjim satima prijelazno roka. “O njemu razmišljamo još od prosinca, a posegnuli smo za njim jer može igrati na više pozicija. Plan je da bude na desnom beku s Juranovićem, onda Tudor može konkurirati za svoju prirodnu poziciju krila”, objasnio je Branco.

Novinare je zanimalo i kakva je situacija s produženjem ugovora Francku Ohandzi. “S Franckom imamo vrlo dobru profesionalnu konkurenciju i on ima ponuđen ugovor koji je “top salary”. Tražio je vremena da odluči i ja ga razumijem, treba konzultirati i obitelj. On je već treću godinu u Hajduku i mi mu nudimo ugovor na dvije godine. Bit će Hajduka i nakon Ohandze, ali mi imamo dobre šanse da ga zadržimo. Nećemo ga pritiskati. Toliko dobro igra da ćemo ga čekati sve dok ne prelomi odluku u sebi”, poručio je Branco.

Komentiraj