Ogroman interes za Heavy Music Awards 2023. godine

Dodjela Heavy Music Awards 2023. održat će se u OVO Areni Wembley, drugoj najvećoj Areni u Londonu.

Dodjela godišnje glazbene nagrade Heav Music Awards kojom se slave najbolji u heavy glazbi prvi put je pokrenuta 2017. u londonskom House of Vans, s kapacitetom od samo 850 posjetitelja. Prošlogodišnji HMA održao se u malo većem O2 Forum Kentish Townu, koji prima 2300 gledatelja, a sada se HMA sele prema drugoj po veličini areni u Londonu koja ima kapacitet od 12.500 sjedećih mjesta. Dodjela nagrada Hevay Metal Awards održat će se 26. svibnja 2023. Izvođači koji su do sada potvrdili svoj nastup su: Slipknot, Metallica, Bring Me The Horizon i Enter Shikari.

Shawn Crahan iz grupe Slipknot, čestitao je organizatorima sljedećim riječima: “Heavy Metal Awards je pokazao svoju predanost našoj kulturi predstavljajući ono najbolje u našoj zajednici s kontinuiranim fokusom na isticanje umjetnika u usponu.”

Organizatori Heavy Metal Awards Dave Bradley i Andy Pritchard su tim povodom izjavili: “Neizmjerno smo ponosni što donosimo Heavy Music Awards u OVO Arenu Wembley, nedvojbeno jednu od najprestižnijih glazbenih dvorana na svijetu. Neumorno smo radili tijekom posljednjih šest godina da izgradimo HMA u platformu koja dolikuje sceni koja pršti talentom i kreativnošću. Preseljenjem u OVO Arenu Wembley, ostvarujemo svoju ambiciju da stvorimo događaj koji će na najbolji mogući način prepoznati i nove i etablirane talente. Nestrpljivo smo da iskažemo svoju dobrodošlicu glazbenicima, industriji i obožavateljima u ovu spektakularnu arenu u svibnju 2023. za ono što obećavamo da će biti nezaboravna večer i sjajan način da započnemo još jedno epsko glazbeno ljeto.”

John Drury, potpredsjednik i generalni direktor OVO Arene Wembley komentirao je održavanje Heavy Music Awards kod njih: “Ne možemo biti više oduševljeni što dočekujemo Heavy Music Awards u njihovom novom domu u OVO Areni Wembley. Heavy Group je stvorio vitalan događaj usmjeren na fanove koji postaje sve jači u vrlo kratkom vremenu i čast nam je biti dio njihovog sljedećeg poglavlja. Kao arena, pozdravljamo etablirane bendove i muzičare koji se vraćaju u OVO Arenu Wembley. Nema sumnje da će se neki od novih talenata koji će osvojiti Heavy Music Awards uskoro vratiti u OVO Arenu Wembley zbog svojih samostalnih nastupa!”

Komentiraj