Ogled Istre 1961 i Gorice završio bez pobjednika

U prijateljskom ogledu odigranom bez prisustva publike u Rijeci, na Rujevici odnosno terenu Lučki radnik, Istra 1961 i Gorica su upisali neriješeni rezultat. Bilo je 2:2 (0:2).

Momčad iz Velike Gorice nije uspjela doći do trijumfa iako je golovima Ndiayea iz 27. i Čelića iz 62. minute imala uvjerljivu prednost. Zeleno-žuti su se spasili poraza preko Gržana koji je poentirao u 76. i Guzine koji se u strijelce upisao u 83. minuti.

I Prelec i Dambrauskas su ovom prilikom koristili veliki broj igrača. Istra 1961 je tako igrala u početnom sastavu: Ćondrić, Tomašević, Einar, Rufati, Lončar, Grujević, Ivančić, Močinić, Bušnja, Maganjić i Delić, a još su nastupili Macan, Burić, Bosančić, Franić, Blagojević, Pavić, Fintić, Regan, Gržan, Guzina te Sane.

Gorica je pak istrčala sa sljedećom startnom postavom: Čović, Musa, Steenvoorden, Moro, Čabraja, Babec, Gadže, Dvorneković, Hamad, Golubickas i Cherif, a drugo poluvrijeme su igrali Išek, Kovačić, Krizmanić, Ćelić, Spudić, Kalik, Maloča, Periša, Maslowski, Bakula i Mudrinski.

Prijateljske utakmice hrvatskih prvoligaša:

Utorak: Rijeka – Inter-Zaprešić 4:1
Utorak: Lokomotiva – Varaždin 3:4
Srijeda: Istra 1961 – Gorica 2:2
Petak: Dinamo – Osijek, Maksimir
Subota: Dinamo – Gorica, Maksimir
Subota: Slaven Belupo – Inter-Zaprešić, Koprivnica
Subota: Varaždin – Lokomotiva
Nedjelja: Rijeka – Istra 1961, Rujevica
Petak, 29. svibnja: Dinamo – Inter-Zaprešić, Maksimir
Subota 30. svibnja: Gorica – Varaždin, Velika Gorica

Komentiraj