Oglasio se Zurovec i komentirao napuštanje koalicije s Orešković i Puljak

Saborski zastupnik stranke Fokus i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec oglasio se na društvenim mrežama povodom napuštanja koalicije u kojoj je bio s Marijanom Puljak i Dalijom Orešković.

“Ne uzbuđujem se previše, ali vidim da je uzelo maha pa evo samo kratko da reagiram i odgovorim na pitanje čiji sam igrač. Jednostavno je: ja sam igrač građana koji su mi dali povjerenje na ovim izborima.

Govorili su svašta i za mene kad sam se kandidirao za gradonačelnika Svete Nedelje pa sam u samo tri godine pokazao rezultate, a i opet ću stati pred svoje građane uskoro na lokalnim izborima.

FOKUS je oporbena stranka, jednako kao i partneri s kojima smo zajednički izašli na izbore, no za daljnje političko djelovanje mi želimo ostati u centru. Između tehničkih prednosti koje donosi klub i dosljednosti u zagovaranju politika izabrali smo ovo drugo. Smatram da se i bez kluba mogu jasno zalagati za prije svega porezno i regulatorno rasterećenje, efikasnost i transparentnost te jačanje gospodarstva.

Evo već ste dosad na primjeru Svete Nedelje mogli vidjeti da smo u svemu ovome konkretni, brzi i odlučni. Usput rečeno, i u SvetojNedelji smo na kontra strani od HDZ-a”, napisao je Zurovec na Facebooku.

Komentiraj