Parni valjak: “Ograđujemo se od vanjskih i neprovjerenih izvora”

Članovi Parnog valjka u nedjelju su se još jednom oglasili nakon smrti frontmena Akija Rahimovskog. Podsjetimo, Rahimovski je preminuo u subotu u 67. godini života u Novom mestu.

“Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac, Aki – čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati osobne izjave za medije”, napisali su i dodali su da su se veselili predstojećoj turneji i novom singlu.

“Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove obitelji i benda molimo za razumijevanje”, apeliraju. Također članovi legendarne grupe zahvalili su se publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izrazima suosjećanja.

“Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta. “I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ”, a Aki je davao i davao… O svim daljnjim informacijama obavijestit ćemo vas na vrijeme, isključivo putem naših službenih stranica, te se ograđujemo od bilo kakvih vanjskih i neprovjerenih izjava”, poručili su.

Komentiraj