Odbrojavanje je počelo! Isključite probleme, uključite glazbu i uđite u svijet OFF ciklusa!

Novi, uzbudljiv i nesvakidašnji ciklus donosi sedam off koncerata koji će vam omogućiti da doista “isključite” probleme i “uključite” ono što svi volimo – dobru glazbu!

U petak (06.10.) u KD Lisinski stiže planetarno popularni violončelist Stjepan Hauser, koji će nastupiti uz Zagrebačku filharmoniju i austrijsku dirigenticu Elisabeth Fuchs u sasvim posebnoj off koncertnoj večeri.

“U prvom dijelu prekrasni niz najpoznatijih klasičnih tema od Bacha do Webbera, a u drugom najljepša glazbena romantika koju je uopće moguće zamisliti”, najavio je Stjepan Hauser, dodajući da će ga svi koji ga poznaju kroz 2Cellos sada imati priliku doživjeti i “u jednom drukčijem, a opet zanimljivom glazbenom svjetlu”.

Stjepanu Hauseru i Zagrebačkoj filharmoniji u dvorani Lisinski pridružit će se niz prvorazrednih glazbenih gostiju: Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

“Nekima fora, drugima neobično, svakako zanimljivo i garantirano drukčije… U svakom slučaju OFF! Stoga isključite probleme, pridružite nam se i jednostavno – uživajte”, najavili su organizatori koji će svim ljubiteljima vrhunske glazbe kroz sedam koncerata ponuditi bogati izbor glazbenih žanrova od Amire Medunjanin do rock-opere Jesus Christ Superstar.

Bogati program prvog OFF koncerta donijet će i više poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojne simfonijske uspješnice i velike klasične hitove od Piazzolle do Rodriga. Prava čarolija glazbe koju jednostavno ne smijete propustiti!

Vidimo se u petak (06.10.) u KD Lisinski u 19.30 sati…

Ulaznice za koncert osigurajte na vrijeme:

Blagajni Zagrebačke filharmonije u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog
Radno vrijeme do 21.09.: pon – pet 10 – 19:30 (pauze 13 – 13.30 i 17 – 17.30)
Radno vrijeme od 24.09.: pon, sri, čet 10 – 16 / uto, pet 14 – 19.30

Na internetskoj stranici ulaznice.hr.

www.zgf.hr

facebook.com/Zagrebačka filharmonija

facebook.com/offciklus

Komentiraj