Odvjetnik Drage Tadića: “Nismo očekivali da će se ovo dogoditi, mislio je da će biti pozvan kao svjedok”

U srijedu ujutro krenula su uhićenja osječkih sudaca koje je Zdravko Mamić optužio za korupciju i primanje mita. Među uhićenima je i osječki poduzetnik Drago Tadić.

PRATIMO UŽIVO: U Osijeku uhićeni suci koje je Mamić optužio za kriminal, priveden i Drago Tadić

Policija ga je zatekla u njegovu domu gdje su odmah obavili i pretres, a potom ga odveli na daljnju kriminalističku obradu.

Zdravko Dumančić, odvjetnik Drage Tadića, u srijedu je za portal Index rekao da je iznenađen ovim raspletom. “Svi znaju tko su uhićeni, nitko ništa ne govori. Obavlja se pretraga doma i vodi se kriminalističko istraživanje, ali dalje ne znamo. Drago je i mislio da će biti pozvan kao svjedok na neke okolnosti, druženja, utakmice i tako dalje, gdje je bio nazočan u par situacija”, rekao je.

Dodao je da se sve vjerojatno naslanja na iskaz Zdravka Mamića. Tadić je u trenutku uhićenja bio kod kuće. “Nismo očekivali da će se ovo dogoditi. Mi smo u 9 sati jutros trebali imati raspravu u jednom drugom slučaju, okončanje Osijek-Koteksa i prije toga me njegova žena nazvala da je policija tu, da je Drago tu, da se vrši pretrga doma i da odgodim raspravu jer da on ne može doći”, rekao je.

Drago Tadić smatra se ključnim svjedokom, a Nacional je još u travnju pisao o lažnom svjedočenju i vezama s Mamićem

Komentiraj