Odvjetnici Dragana Kovačevića pojavili se u USKOK-u ali tvrde da nisu došli zbog njegovog predmeta

Bivši čelnik Janafa Dragan Kovačević jučer je iz pritvora dovezen pred tužiteljstvo zbog dopune svoje obrane, a danas su se u USKOK-u pojavili njegovi odvjetnici.

Njegovi odvjetnici pak tvrde kako su u prostorije USKOK-a došli po drugom poslu, a ne vezano uz branjenika Dragana Kovačevića.

Kovačeviću je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Njegovi odvjetnici ne isključuju mogućnost da će i u idućim danima ponovno iznositi dopunu obrane.

“U određenoj fazi, kad obrana odluči da ne daje izjave, ima svoj razlog za to pa ćemo sad ostati pri toj odluci”, rekao je Kovačevićev odvjetnik Ivo Farčić.

Također je dodao da ne zna hoće li biti još dopuna obrane: “Ja bih da pitate USKOK hoće li oni povući i da vidim komentar na to” te je rekao da i dalje tvrde da Kovačević nije kriv za kaznena djela koja mu se stavljaju na teret.

Podsjetimo da Nacional u novom broju ekskluzivno donosi kako je Kovačević psihički slomljen i da je već priznao krivnju za kaznena djela koja mu USKOK stavlja na teret u drugom kraku te afere, zbog čega je ponovo pritvoren sredinom protekloga tjedna.

EKSKLUZIVNO: Psihički slomljeni Dragan Kovačević već priznao krivnju. Hoće li u zamjenu za slobodu progovoriti i o skandaloznoj pozadini tajnog izvoza nafte u Mađarsku?

Komentiraj