facebook.com

Održana sjednica Nadzornog odbora Ine

Na sjednici Nadzorni odbor Ine ponovno je imenovao Zoltána Áldotta za predsjednika Uprave Ine te Niku Dalića, Gábora Horvátha, Ivana Krešića, Davora Mayera i Pétera Rataticsa za članove Uprave Ine za razdoblje od 1. travnja 2018. do 31. ožujka 2019. godine.

Ostatak priopćenja prenosimo u cijelosti:

“Nadzorni odbor je također dao suglasnost na revidirane financijske izvještaje za godinu završenu na dan 31. prosinca 2017. s izvještajem neovisnog revizora te je razmatrao i Izvješće o stanju društva INA Grupe za poslovnu godinu 2017. na koje nije imao primjedbi. Na istoj sjednici Uprava i Nadzorni odbor usuglasili su prijedlog o isplati 550 milijuna kuna dobiti kao dividende (tj. 55,00 kn po dionici).

Temeljem financijske stabilnosti kompanije, zajednički je zaključak Uprave i Nadzornog odbora, kako je isplata ukupnog zakonski raspoloživog iznosa za isplatu dividende u iznosu od 1.353,4 milijuna kuna (tj. 135,34 kuna po dionici) također moguća i može biti predmet konačne odluke dioničara.

Financijska izvješća objavljena su na Ininoj službenoj internet stranici, na stranici Zagrebačke burze te su dostavljena i Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga”, piše u objavi za javnost.

www.ina.hr/investitori/financijska-izvjesca/godisnji-izvjestaji-9702/9702

Komentiraj