Cvjetni trg – bez cvijeća. Komunalni redari u ponedjeljak su cvjećare na Cvjetnom trgu obavijestili kako svoje cvijeće više ne smiju izlagati izvan kioska, već samo unutra. Da su cvjećari poslušali komunalce, uvjerila se u utorak ujutro jedna korisnica Facebook grupe Zakaj volim Zagreb.

“I tak… idem jutros na posel i prolazim prek Cvjetnog trga… al tamo nema cvijeća… mislim si da sam možda nekaj pobrkala… i vidim tam jednog lepog mladića i pitam ga kam je nestalo cvijeće, a on onak tužno: “Došel je komunalni i rekel da sve moramo maknut. Da je tak rekel gradonačelnik.” Ljudi, kaj nam se to u našem lepom gradu događa? Spasimo Zagreb dok još nije kasno”, stoji u objavi na Facebook stranici Zakaj volim Zagreb.

Uslijedili su mnogobrojni komentari, uglavnom negativni, stanovnika Zagreba.

“E kako mi taj dotepenec ide na zivce…”, “Koga vraga mu sada smeta cvijece ?? Je…ga fontane”, “Taj čovjek je načisto poludio”, “Nema valjda mjesta za terase ako je cvijeće vani”, “Bu pretvoril Cvjetni trg u Trg Zagrebačkih Fontana”, “Proć z cvećem! Treba više mjesta za Horvatinčićeve terase!”, “Možda naš gradonačelnik razmišlja o još jednoj fontani”, “Biramo Bandića vec 4 mandata. Eto nam ga sad” – samo su neki od komentara na Facebooku.

 

Komentiraj