Odlučujući dan za plasman na Olimpijske igre, Hrvatska u 18:30 igra protiv Tunisa

Pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom odlučujući je dan za plasman na Olimpijske igre. Hrvatska od 18.30 sati u Montpellieru igra protiv Tunisa, a Portugal i Francuska igraju od 21 sat.

” Mislim da smo izvukli snagu i na kraju pobijedili Portugal. Pokazali smo karakter još jednom, da u teškim situacijama možemo se boriti sa svakim. Ima puno mjesta za napredak, definitivno. Praktički nismo imali ni trening da nešto sad probamo tu, odnosno nove ideje izbornika”, rekao je za HRT  Luka Cindrić danas ujutro.

Hrvatsku u Tokio vodi, uz pobjedu protiv Tunisa, svako slavlje Francuza, remi ili pobjeda Portugala s više od sedam golova razlike. Pobjeda Portugala do šest golova razlike u posljednjoj utakmici vodi dalje Francuze i Portugal, dok Hrvatska ostaje bez Olimpijskih igara.

“Dogovor je bio, prije svega, da nam čvrsta obrana bude okosnica igre. Mislim da smo to pokazali, u dijelovima nije bilo dobro, i mislim da tim putem trebamo ići dalje.Trebamo napraviti svoj posao, a poslije što bude. Sve u svemu, naš neki cilj, pobijediti Portugal i nadam se Tunis večeras, da ćemo ostvariti. S Francuzima smo se dogovorili da ćemo se potući pa što bude. Na kraju smo pali u zadnjih 15-ak minuta i nismo uspjeli”, rekao je Cindrić te zaključio:

“Generalno, vidim nas jako dobre. Stvarno sam sretan kad pobjeđujemo i kad je dobra atmosfera.”

Komentiraj