Beethovenova Deveta će biti izvedena u novom terminu

Press/HNK Ivana pl. Zajca

Izvedba Beethovenove Devete simfonije u sklopu festivala ‘Ljetna klasika’ u pulskoj Areni, je odgođena zbog najave lošeg vremena.

Zbog iznimno vrijednih instrumenata i tehničke opreme, riječki HNK Ivana pl. Zajca nije mogao riskirati izvedbu u terminu kada je najavljena mogućnost grmljavinskog nevremena te je ova odluka nažalost bila neizbježna.

Beethovenova Deveta će biti izvedena u novom terminu, u utorak 30. srpnja, a mjesto i vrijeme ostaju isti, u pulskoj Areni u 21.30 sati . Za izvedbu u novom terminu će vrijediti sve ranije kupljene ulaznice.

Posjetiteljima koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi termin, je osigurana mogućnost povrata novca. Uz predočenje ulaznica, povrat će moći ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene do 29. srpnja, a na blagajni HNK Ivana pl. Zajca od ponedjeljka, 29. srpnja, od 9 do 15 sati. Za povrat ulaznica kupljenih putem sustava Eventim.hr potrebno se javiti na [email protected] do 29. srpnja 2019. kako bi ulaznice bile poništene i izvršen povrat sredstava.

Za one  koji su kupili autobusne karte za organizirani prijevoz Rijeka-Pula-Rijeka  najavljeno je da će autobusi i u utorak voziti prema ranijem rasporedu, dok oni kojima novi termin ne odgovara također mogu ostvariti povrat novca, od ponedjeljka 29. srpnja, u agenciji Arriva travel – poslovnica Rijeka, Riva 22.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]