ODGODA JE NEOPHODNA Baby Lasagna se oglasio o razlozima otkazivanju nastupa s Huljićem

Autor:

Luka Batelic/PIXSELL

Poznati hrvatski glazbenik, Tonči Huljić trebao je nastupiti na Melodijama Jadrana s Baby Lasagnom, ali je njihov prvi zajednički nastup morao biti otkazan.

O razlozima je Huljić već pisao na Facebooku, a sada se oglasio i sam Baby Lasagna.

 

“Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih uz potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala Melodije Jadrana trenutno je odgođena. Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe. Upravo zato odgoda suradnje je neophodna jer obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad, napisao je Marko Purišić koji je na ovogodišnjem Eurosongu osvojio drugo mjesto.


Tonči Huljić je u obraćanju na Facebooku pojasnio da su on i Baby Lasagna zajedno odlučili suradnju ostaviti “za neko kasnije vrijeme” te da Lasagna “zbog promijenjenih poslovnih okolnosti” neće moći biti dio pjesme “Aj pitaj”.

Tako će Tonči Huljić & Madre Badessa i Petar Šegedin Pjero izvesti pjesmu ipak izvesti bez istarskog pjevača.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.