Vanja Zubcic/Vecernji list

ODBILI ZAMJENU DOMAĆINSTVA: Hajduk će igrati uzvrat u Dugopolju

Nakon što su Estonci odbili zamjenu domaćinstva, Hajduk će uzvratnu utakmicu 1. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Sillamae Kaleva igrati 9. srpnja u Dugopolju na stadionu Hrvatski vitezovi, objavio je u utorak splitski klub.

[quote_box_center]

  • Tako će Hajduk protiv estonskog kluba Sillamae Kaleva prvu utakmicu igrati u Rakvareu 2. srpnja, a uzvrat je na rasporedu 9. srpnja u Dugopolju na stadionu Hrvatski vitezovi
  • Zbog toga nam je jako žao što Estonci nisu pristali na zamjenu domaćinstva”, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

 

[/quote_box_center]

“Sa strane Hajduka učinili smo sve da napravimo zamjenu domaćinstva zbog unaprijed definiranog održavanja Ultra festivala na Poljudu, ali nažalost Estonci nisu pristali na to da se prva utakmica igra na Poljudu, a revanš u Estoniji. Ponudili smo Estoncima da pokrijemo sve njihove troškove u Hrvatskoj, ali nažalost oni zbog svojih razloga nisu na to pristali. Željeli smo promjenu domaćinstva radi naših gledatelja, da što više ljudi može uživo gledati utakmicu na Poljudu.

Zbog toga nam je jako žao što Estonci nisu pristali na zamjenu domaćinstva”, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Tako će Hajduk protiv estonskog kluba Sillamae Kaleva prvu utakmicu igrati u Rakvareu 2. srpnja, a uzvrat je na rasporedu 9. srpnja u Dugopolju na stadionu Hrvatski vitezovi.

“Što se tiče organizacije utakmice u Dugopolju, stadion Hrvatski vitezovi moći će primiti oko 4.500 gledatelja, a pravo na ulaznicu imat će pretplatnici Hajduka. Bit će osigurane ulaznice za prvih 4.500 gledatelja, a o detaljima će klub dati više informacija sljedećih dana”, priopćio je Hajduk.

“Kad je u pitanju natjecateljski segment, odgovara nam da igramo uzvrat na Poljudu, i zbog lakšeg prolaza, i zbog obaveza u prvenstvu. Tri dana kasnije je derbi s Dinamom na Maksimiru, pa će momčad lišena dalekog putovanja imati više vremena za pripremu za te utakmice”, dodao je Brbić.

Komentiraj

Source:D.J. Hina