Odbijena žalba Brada Pitta, sudska borba s Angelinom Jolie kreće ispočetka

Vrhovni sud Kalifornije odbio je u srijedu raspravljati o žalbi Brada Pitta na odluku po kojoj je sudac koji je donosio odluku o skrbništvu na djecom Pitta i Angeline Jolie skinut sa tog sudskog slučaja. Pitt se nije slagao s tom odlukom koja je donesena u lipnju ove godine po kojoj sudac John Ouderkirk mora biti maknut sa slučaja jer nije objavio da je poslovno povezan s odvjetnicima slavnog glumca. Ovime je odluka suda konačna što znači da će borba slavnog para za skrbništvo nad petero djece, za koju se mislili da je blizu kraja, biti vraćena na početak.

U žalbi koju je odvjetnik Theodore J Boutrous Jr podnio 1. rujna u ime Brada Pitta navodi se kako je sudac Ouderkirk još 2017. podastro činjenice vezane za poslovni odnos s njegovim odvjetnicima te da ga nije krio. Stoga smatra da je žalbeni sud počinio administrativnu pogrešku koja će utjecati na konačnu sudsku odluku. On smatra da je sudac Ouderkirk diskvalificiran iz minornih razloga a sve će se to odraziti, u konačnici, na djecu.

Angelina Jolie (46) i Brad Pitt (57) bili su zajedno 12 godina a razveli su se 2019. godine. Imaju šestero djece, a to su Maddox (20), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15), Vivienne (13) i Knox (13). Kako je petero njih maloljetno, sud mora donijetio odluku kome će pripasti skrbništvbo nad njima. Sudac Ouderkirk je donio odluku po kojoj će se skrbništvo podijeliti na što se Angelina Jolie žalila.

Komentiraj