Odbačena kaznena prijava protiv Ognjena Vukojevića za obiteljsko nasilje

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu protiv bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca i aktualnog izbornika U-20 reprezentacije Ognjena Vukojevića, javlja Gol.hr.

Vukojević je, podsjetimo, početkom mjeseca završio na policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje svojoj supruzi. Ukinute su mu i mjere opreza, odnosno zabrana pristupa supruzi na manje od 200 metara.

Vukojevića je policiji prijavila supruga Andreja Ćupor, s kojom je u braku četiri godine. Bivša misica optužila je Vukojevića da je pripit tijekom obiteljske svađe prijetio njoj, njezinoj majci i sestri.

“Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida”, naveo je Vukojević u izjavi nakon privođenja.

Komentiraj