Od danas prepolovljene cijene u 400 hrvatskih turističkih odredišta

“Tjedan odmora vrijedan” desetodnevno je sniženje cijena na polovinu u gotovo četiristo turističkih odredišta u Hrvatskoj, koje je počelo danas i traje do 25 listopada.

Zajednički je to projekt Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice o kojemu se više može doznati na portalu tjedanodmoravrijedan.hr.

„Veseli me što smo odlučili pokrenuti ovaj potpuno novi projekt upravo u doba krize, u danima kada nam je svima potreban odmak od vijesti i uživanje u prirodi s našim najbližima. Nadam se da će ovaj Tjedan pobuditi u svima nama optimizam i volju za boljim upoznavanjem cijele Hrvatske te da ćemo uistinu uživati u čarima posezone na velikom broju destinacija, uz brojne pogodnosti”, poručila je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić kaže kako se bilježi odličan odaziv na ackiju. “Vesele nas i informacije kako su mnogi turistički subjekti već rasprodali svoje ponude i usluge”, kazao je Staničić i pozvao što više domaćih gostiju da iskoriste priliku.

Cilj projekta Tjedan odmora vrijedan je povećanje turističkog prometa u razdobljima pred i posezone, kao i daljnji razvoj domaćeg turizma. Turisti će kroz ovu akciju imati priliku posjetiti različite dijelove Hrvatske uz 50 posto povoljnije cijene za brojne turističke proizvode i usluge, od smještaja, prijevoza, kulturnih, povijesnih, prirodnih znamenitosti i turističkih atrakcija pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

U projektu sudjeluju brojni nacionalni parkovi i parkovi prirode, među kojima su i Nacionalni park Mljet te Plitvička jezera, ali i brojni ugostitelji i pružatelji turističkog smještaja.

Komentiraj