Od 21 sat počinje dvoboj za plasman u osminu finala, Hrvatska mora pobijediti domaćine Škote

Hrvatska nogometna reprezentacija u Glasgowu od 21 sat igra protiv domaćina u izravnom dvoboju za plasman u osminu finala na Europskom prvenstvu. O prvom mjestu u našoj skupini D odlučit će susret Engleska i Češka. Obje utakmice počinju u isto vrijeme.

Uoči odlučujućeg susreta, iskusni Ivan Perišić ističe snagu hrvatske momčadi

“Nismo bili pravi u prve dvije utakmice, trebamo puno bolje igrati, brže trčati i probati se skupiti, nije lako ali uvijek kada je trebalo bili smo pravi tako da nema straha, mislim da će sutra biti skroz jedna druga  Hrvatska. Dobro je što će i oni morati ići na pobjedu tako da se nadam da ćemo mi ići dalje”, rekao je Perišić za HRT.

Hrvatskoj bilo kakva pobjeda protiv Škotske, i bez obzira na ishod utakmice Engleska – Češka, donosi osminu finala Europskog prvenstva.
U slučaju hrvatske pobjede, samo je upitno s koje će pozicije Vatreni u osminu finala, druge ili treće. Jedino je prvo mjesto u skupini nedostižno.Europeo emisija na Drugome programu HTV-a počinje u 20.05. Nakon utakmice Hrvatska – Škotska slijedi analiza, a snimku dvoboja Engleske i Češke pogledajte od 23.50.

Komentiraj